Fotbollsmål för ditt barn-Tips

Fotbollsmål Rebounder 2

Har ni sett fotbollsmål Rebounder som finns på lekute.se? Tänk om det hade funnits ett sådant när man själv var liten. Jag vet inte hur många timmar i veckan min pappa fick fungera som bollplank när jag stod och sköt. Han var tapper och ställde upp. Men jag är inte säker på att han tyckte att det var lika skoj som jag efter timmar av passningar och skott.

Fotbolsmål Rebounder är som ett fotbollsmål, fast istället för att bollen blir kvar i målet studsar den tillbaka. Den har en ram, med ett uppspänt elastiskt nät som sätter fart på bollen. Det funkar även lika bra att träna handboll och volleyboll mot målet.

Man kan alltså stå och träna skott, passningar och nickningar med sig själv. Tänk hur skickliga och säkra framtidens fotbollsspelare kommer att bli! Det här är ju effektiv och maxad träning. Ungar älskar att stå timme efter timme och skjuta på mål. Men när man måste springa och hämta bollen i fotbollsmålet efter varje skott blir det mer konditionsträning än teknikträning. Och ett stelt plank är inte heller så effektivt som träningspartner.

Jag tänker i alla fall skaffa hem ett fotbollsmål Rebounder att sätta på gården till mina ungar. Jag misstänker att man inte ser röken av dem för en tid framöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *