Nyheter inom sybehör

Sybehör

Planerar du att dra igång ett nytt projekt i sömnad? Har du i så fall allt du behöver? Till all sömnad behövs förutom tyg även lämpliga sybehör, för att det överhuvud taget ska vara möjligt att göra något. Du behöver synålar för handsömnad eller symaskinsnålar till symaskinen. Dessutom ett gäng knappnålar och eventuellt några säkerhetsnålar för att trä i resår och liknande. Därutöver kan du behöva tryckknappar, resår, band och blixtlås för att få ihop grejerna.

En stor leverantör av sybehör är Prym, som säljs i många tyg- och sybehörsaffärer i landet. De har bland annat ett stort sortiment av knappar och öljetter, samt ett system för montering av dessa. Prymtången har blivit en oumbärlig hjälpreda till många som jobbar mycket med tryckknappar i barnkläder och liknande. Tången är enkel att använda och kan med hjälp av olika verktyg anpassas för användning till en hel rad olika storlekar och modeller av tryckknappar och öljetter. Den kan dessutom användas till håltagning med hjälp av ett visst verktyg.

Prym har också en mängd olika resårsorter i sortimentet av sybehör. De har allt från bred kalsongresår, y-resår som är perfekt för underkläder och vikresår som du kan sätta som kantning på halsringningar och ärmslut.

En tygaffär som har ett stort sortiment av Pryms sybehör är rosahuset.com. De säljer det mesta du behöver till din sömnad och har plockat ut godbitarna från Prym och andra sybehörsmärken som Gütermann och Schmetz. De säljer även de helt fantastiska Sharpistsaxarna som är knivskarpa och håller i en evighet, även om du klipper i papper. Behöver du sybehör för att komma igång med dina projekt finns det riktigt bra produkter där. Självklart säljer de också tyger för alla tänkbara ändamål, och de har ett riktigt fint utbud av mönstrade tyg i både trikå och vävd bomull. Här kan du köpa allt du behöver, både i tyg och sybehör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *