Dags att kolla in Ski Doo för nästa säsong

Dags att kolla in Ski Doo för nästa säsong

Våren har komit och den ljuva sommaren står för dörren. Runt om i Sverige står massor med snöskotrar i dvala och väntar på en ny vinter. Nu är det dags för att kolla in nästa säsongs modellprogram för Arctic Cat.

När säsongen är över så brukar Ski Doo presentera nästa års modeller. Och precis som vanligt är det ett dignande smörgåsbord för alla som gillar snöskoter.

Eftersom konkurrensen är stenhård bland de som tillverkar så är också pressen fullständig att överträffa sig själva varje år. Detta gör att du som kund och ägare gynnas eftersom du får en bättre kvalitet och större utbud.

Bra att hålla koll

Du behöver inte vara på köpstråt för att hålla koll på nästa säsongs modellprogram. En medveten och alert skoterägare kan vara nöjd med sin maskin, men ändå snegla nyfiket och vetgirigt mot vad som händer med utvecklingen.

På det viset så kommer du den dagen det är dags att köpa ny skoter att vara väl insatt i hur utvecklingen har gått fram sedan du köpte din förra maskin. Och det händer saker hela tiden, ingenjörerna på Ski Doo:s fabrik i Kanada arbetar febrilt för att göra skotrarna bättre för varje år.

Mässor är bra för att hålla koll

De flesta som äger en snöskoter eller Ski Doo har också ett stort intresse för maskinerna. Det är smart att resa på mässor för att uppdatera sig om vad som händer. Det behöver inte vara stora och internationella mässor, det kan vara lokala arrangemang. Ett bra exempel på en sådan är Dalarnas Motormässa i Rättvik, den går av stapeln sista helgen i april varje år.

På sådana mässor ställs nästa säsongs maskiner ut. Du kan få chansen att prata med försäljare och diskutera skillnader mellan dessa maskiner och de äldre modellerna. Det är också viktigt att ha en bra kontakt med en bra återförsäljare som gärna ska ha en verkstad och möjlighet att utföra service Ett bra exempel på en sådan är Säters Cykel & Motor i Dalarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *