Köp underbara tyger till hemmet från Arvidssons Textil

Arvidssons Textil fortsätter efter nästan 70 år i branschen att leverera tyger av bästa kvalitet och fräschaste design. Familjeföretaget, som ligger i Kinna, drivs i dag av tredje generationen och de är hetare än någonsin. Här kommer förslag på några tyger som du bara måste ha från Arvidssons design!

Björkdungen

Björkdungen är ett helt underbart tyg, designat av Mialotta Arvidsson-Mars. Tyget har en vacker komposition med björkar som skapar vertikala linjer, och kvistar med löv och sädesärlor som skapar rörelse och liv. Tyget är av 100% bomull och har en bredd på 150 cm. Björkarna går att få med beige, grön och blå bakgrund vilket gör saken lite problematisk. Det går helt enkelt inte att välja mellan dem, eftersom alla är så vansinnigt snygga!

Sverigeresan

Sverigeresan, skapat av Linda Svensson Edevint, är en riktig fullträff när det kommer till design. Som många av tygerna från Arvidssons Textil är Sverigeresan inspirerat av Sverige och landets natur och byggnation. Mönstret ger en känsla av retro, samtidigt som det har en modern och snygg framställning. Tyget är skapat genom digitaltryck och även detta är tyckt på 100% bomull, med en bredd på 150 cm. Tyget går att få i en lite diskretare grå färgskala, eller i sprakande färger i alternativen röd och grön. Detta är ett tyg du aldrig kommer att tröttna på.

Pavonne

Pavonne är ett närmast genialiskt komponerat mönster med påfåglar, designat av Louise Videlyck. Påfåglarnas stjärtfjädrar bildar ett vackert mönster och detaljerna är stilsäkert utformade och skapar extra stuns i kompositionen. Här är ett mönster som kan passa med de flesta stilar. Även detta är ett digitaltryck på 100% bomull med en bredd på 140 cm.

Var hittar jag dessa fantastiska tyger?

Tygerna är mycket populära och går att hitta i många butiker. En webbutik som säljer deras tyger är till exempel Rosa huset. De brukar ha bra service och snabb leverans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *