En kattlåda från Peewee håller måttet

Alla kattägare drömmer väl om en kattlåda som är enkel att städa och som katten trivs i. Många som har katt har säkert prövat flera lådor. Nu finns en kattlåda från Peewee som verkligen hållet måttet.

Alla vi som har eller har haft katt vet hur det är när man kommer hem med en ny kattlåda. Det är lite av ett lotteri, ska den lilla pälsbollen acceptera den nya toaletten. Eller ska den backa irriterat och titta på lådan som något alldeles förryckt.

Peewee är ett litet företag med stort kunnande. De som står bakom företaget har alla katt och känner en stor passion inför katttägandet. Det är detta intresse som gör att Peewee:s grejer faktiskt är mycket bättre än konkurrenternas.

Kattlådor i världsklass

Peewee har tagit fram ett modellprogram när det kommer till http://www.peeweeclub.se/ som verkligen är i världsklass. Det är produkter som verkligen är topp i standard utan att vara svindyra.

Det finns olika sorters kattlådor. Allt från öppna och mindre lådor till större och överbyggda. Det som är så bra med Peewee är att de verkar ha tagit hänsyn till alla storlekar och kattraser när de har utvecklat sin kattlåda.

Peewee:s kattlådor har dubbla bottnar och är därför väldigt enkla att rengöra. Det blir därför mycket enklare att ha katt om man har en kattlåda från Peewee.

Kattlådor som är miljövänliga

I dag är vi människor mer miljömedvetna än någonsin. Alla vet att det är viktigt att dra sitt strå till stacken. Om vi strävar efter att ha så mycket miljövänliga saker hemma som möjligt så har vi ansträngt oss för att göra världen bättre.

Om alla kattägare i bara Sverige skulle skaffa en miljövänlig kattlåda från Peewee så skulle naturen tjäna en ansenlig del.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *