Ribbor och paneler till byggprojekt

Behöver du ribbor och paneler till ditt bygge? Då har vi ett tips på en erfaren och trygg leverantör, som vet vad de pysslar med. EB Hedlund i Dala-Floda, Dalarna, har full koll på allt inom profiler, lister, ribbor och paneler. De har levererat till många i byggbranschen under den långa tid företaget har varit verksamt.

Ribbor och paneler – små serier en specialitet

Precis som de flesta andra inom branschen kan EB Hedlund leverera standardiserade ribbor och paneler. Inga konstigheter. Men specialiteten ligger inom små, specialtillverkade serier. Här är detta företag i en klass för sig. De kunder som behöver något utöver det vanliga gör helt rätt som anlitar EB som leverantör. Utöver möjligheten till specialbeställningar finns en annan fördel i denna flexibilitet: nämligen korta omloppstider från beställning till leverans.

Hur levereras beställningen?

EB Hedlund har satt en heder i att leverera allt i samma pall. Allt ska komma på en och samma gång, och bygget ska kunna fortskrida utan väntan. Det faktum att de kan jobba på detta sätt är bara ännu ett tecken på den långa erfarenheten som företaget har skaffat sig. Men vad finns då förutom ribbor och paneler i sortimentet? Ja, allehanda lister och profiler, smygbrädar och mycket annat. Enklast är om du går in på företagets webbplats, som du hittar om du klickar här. Där kan du läsa på ordentligt och välja vad du vill ha.

Vad gör jag om jag har frågor?

Ska du till med ett projekt och inte riktigt vet vad som behövs? Ta tillfället i akt och fråga en leverantör som har varit med länge i branschen. EB Hedlund kan med alla säkerhet känna igen ditt behov från något annat projekt, och ge dig värdefulla råd. Tveka inte – kontakta dem redan i dag!
Ribbor och paneler till byggprojekt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *